Partenaire Recherche

Energotel

1037 Budapest, Bécsi út 291. A. ép. 1. em. 3.

Identifiant de Partenaire: HU12913PP01
Remise commerciale: 10%

Portable: + 36204291781
Kapcsolattartó: Sándor Bence
Date du contrat: 2017. novembre 10.
Site internet: www.energotel.hu
E-mail: energoney@gmail.com

Ce Partenaire a renouvelé son contrat avec Inlernet, vous pouvez donc acheter chez lui en toute sécurité.

Briève description

Mobiltelefon- és mobilinternet-szolgáltatás

Offre

A legtöbb magánember és cég, általában azért köt szerződést a flottánkkal, mert minőségi szolgáltatást akarnak, hogy szabadabban érezzék magukat, és így egy lazább életet tudjanak élni.
A problémájuk, hogy a multiknál az ember személyes problémája elveszik a tengerben, időnként irreálisan drágák és a hűségidő alatt el van kötelezve az ember.
Mi egy privát flottát üzemeltetünk ahol dupla annyi szolgáltatást kapnak az emberek reálisabb árakért, és a személyünkben egy valóban problémamegoldó ügyintézőt, akinek az a dolga, hogy Önnek ne legyen dolga.

Minden előfizetésünk hűségmentes!

Percdíjas csomagok:
Flottán belül korlátlan, 200 perc beszélgetés utána 10,9 Ft/perc, korlátlan SMS, az EU 1. díjzónájában Roamingra haza telefonálás a fent említett árakon van és a teljes internet is felhasználható Romaingoláskor

Active 2 Gb:
Szerződéskötéskor: 9.100 Ft; havidíj: 4.900 Ft/hó
(5000 Ft-ot számlázunk havidíjnak, mert annál kevesebbet nem lehet Online-utalvánnyal, azonban nyilvántartjuk a telefonszám egyenlegén, és jóváírjuk túlfogyasztáskor)

Active 4 Gb:
Szerződéskötéskor: 9.300 Ft; havidíj: 5.400 Ft/hó

StartMini: (igényfelmérés céljából került bevezetésre)
235 perc lebeszélhetőség másodperc alapon, azt követően 5,7 Ft-os percdíj, 15 db SMS, 100 MB internet itthon és az EU-ban. Csak új telefonszámmal tudunk előfizetést indítani.
Szerződéskötéskor: 8.500 Ft; havidíj: 2.990 Ft/hó
A havidíjat 2 havonta számlázzuk, mert 5000 Ft alatti online-utalványt nem lehet kiállítani.

Korlátlan csomagok:
Minden magyar hálózatban korlátlan beszélgetést és korlátlan SMS-t biztosít. Az EU 1. díjzónájából való Roaming telefonálás ingyenes és a 4-től 50 Gb-os csomagokban az internetet is fel lehet használni az előbb említett országokban.

Unlimited 4 Gb:
Szerződéskötéskor: 13.200 Ft; havidíj: 9.300 Ft/hó

Unlimited 7 Gb:
Szerződéskötéskor: 13.800 Ft; havidíj: 9.800 Ft/hó

Unlimited 13 Gb:
Szerződéskötéskor: 14.400 Ft; havidíj: 10.300 Ft/hó

Unlimited 24 Gb:
Szerződéskötéskor: 15.600 Ft; havidíj: 11.400 Ft/hó

Unlimited 50 Gb:
Szerződéskötéskor: 17.000 Ft; havidíj: 12.500 Ft/hó

Unlimited Unlimited Gb 1 SIM:
A korlátlan beszélgetés mellett korlátlan internetet is tartalmaz. Ebből Roamingoláskor 13,5 Gb-t használható fel.
Szerződéskötéskor: 18.300 Ft; havidíj: 13.900 Ft/hó

Unlimited Unlimited Gb 2 SIM:
Az 1. SIM kártya korlátlan beszélgetés mellett korlátlan internetet is tartalmaz, a 2. SIM kártyán - úgynevezett adatmegosztón - pedig korlátlan internet van. Ebből Roamingoláskor 13,5 Gb-t használható fel.
Ebből Roamingoláskor 13,5 Gb-t használható fel.
Szerződéskötéskor: 19.000 Ft; havidíj: 14.500 Ft/hó

Data Unlimited 1 SIM:
Korlátlan internetet tartalmazó adatkártya, ebből Roamingkor 13,5 Gb-ot használható fel.
Szerződéskötéskor: 12.500 Ft; havidíj: 8.400 Ft/hó

Data Unlimited 2 SIM:
2 db korlátlan internetet tartalamzó adatkártya, a fő kártyán Roamingkor 13,5 Gb-ot használható fel.
Szerződéskötéskor: 13.300 Ft; havidíj: 9.000 Ft/hó

Bármilyen eszköz (Mobil stick, Router vagy Mobiltelefon) szükséges a szolgáltatás működőképessé tételhez, annak a beszerzésébe is segítséget adunk a megkötött szerződés mellé. Ez alapvetően nem profilunk, így jelenleg nem lehetséges részletfizetés!

Üzletkötés menete:
1) Az ügyfél jelentkezik valamelyik elérhetőségünkön, majd küldünk neki e-mailben egy adatbekérőt, ami egy online szerződés is az előfizetésről.
2) Visszaküldi kitöltve, és elutalj a szerződéskötési díjat Inlernet Online utalvánnyal.
3) Amint az utalvány megérkezik, elindítjuk a telefonszám legenerálását vagy a számhordozást makd elindítjuk az előfizetést.
4) Postázzuk a SIM kártyát.
4+1) Postázzuk a szerződést 2 példányban az ügyfél pedig visszaküldi a szerződés egyik példányát aláírva. Jelenleg erre az adminisztratív tevékenységre nincs szükségünk, azonban a jövőben szükség lehet a papírformára is.

Számhordozás lehetséges!
- Új számokat a megrendelés leadása után 3-4 munkanap alatt állítunk forgalomba.
- Számhordozásnak 72 óra az átfutási ideje (amenniyben az ügyfél új és régi adatai megegyeznek: így elsőre lefut a hordozás), majd az azt követő 3-4 napban (hivatalosan: 15 napon belül) szokott megtörténni a flottába kerülés.
Számhordozás előzetes költsége 2.700 Ft amit a szolgáltató a 4. hónapig jóváír a számlában. Ezt kérjük a Szerződéskötési díjjal együtt elutalni.

Havidíj fizetése:
Minden hónap 17. körül kiküldjük a havidíjról a számlát. Ezt 8 napon belül, azaz általában az adott hónap 25-ig kell kiegyenlíteni.
Az első (tört)hónapban is a teljes havidíjról küldünk számlát, de a különbözetről vezetünk egy egyenleget. Ami arra hivatott, hogyha az alapdíjnál többet költ az előfizető (pl.: parkolás, MMS, EU-n kívüli telefonálás) az abból kerül kiegyenlítésre, és csak következő hónapban számlázzák az alapdíj mellé. Tartozás nélküli szerződésfelmondás esetén, ez a pénz is visszajár.

Hogyha a számla a havidíjnál 5000 Ft-tal vagy még magasabb, akkor hó 25-ig felvesszük a kapcsolatot az előfizetővel és 3 napon belül kell kielégítenie a számlája fentmaradó részét.

Szerződéskötéskor esedékes díj részletezése:
A flotta, minden egyes telefonszámáért készfizető kezességet vállal, ezért a szerződéskötési díj tartalmaz egy havidíjat, amit kaucióként kér el az ügyféltől és kizárólag az ügyfél ki nem fizetett számlája kiegyenlítésére használja fel. Tartozás nélküli szerződésfelmondás esetében visszajár.
A Szolgáltató telefonszámonként kér egy belépési tagdíjat, ezért cserébe nincs hűségnyilatkozat, a szerződéskötési díj ezt is tartalmazza.

Modalités de paiement

  • Inlernet - bon en ligne