Căutare parteneri de produse

Business Telecom

6000 Kecskemét, Mindszenti krt. 27.

Număr identificare Partener de Produse: HU5485PP01
Reduceri comerciale: 5%

Telefon: + 36-76-585010
Fax: + 36-1-9995012
Mobil: + 36-70-3105865
Contact: Vörös Szilvia
Data contractului: 2009. március 12.
Website: www.btel.hu
E-mail: adsl@businesstel.hu

Atenţie, acest Partener de Produse încă nu a reînnoit contractul cu Inlernet! Înainte de a face cumpărături cereţi informaţii de la Partenerul de Produse!

Descriere scurtă

ADSL internet, IP alapú hangszolgáltatás. Kiegészítő szolgáltatások: fix IP, webtárhely, DOMAIN regisztráció, hosting

Ofertă

A Business Telecom Kft. Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő alternatív távközlési szolgáltatójaként a teljes ország területén kínál megoldást internet, hang, adat, és hosting szolgáltatások biztosítására. Kiemelkedően magas ügyfélállomány fejlődésünk köszönhető fejlesztéseinknek, az általunk kínált szolgáltatások minőségének, valamint kedvező díjtételeinek.
A több ezer elégedett ügyfél minőségi szolgáltatásunk záloga.
Az ajánlott kedvezmény új előfizető- illetve szolgáltatóváltó egyéni előfizetőként, csupasz ADSL-, valamint DUO csomag (internet + IP alapú hangszolgáltatás) megrendelése esetén vehető igénybe. Az árengedmény a mindenkori kiskereskedelmi árak alapján kerül számításra, majd az Inleret-Rendszer szabályai szerint jóváíródik Törzsvásárlónak.
Online megrendelést a www.businesstel.hu/Inlernet oldalon adhat le. Az adatok azonnali feldolgozásra kerülnek! Szerződéskötéskor fel kell tüntetni az ID azonosító számot!

Opţiuni de plată

  • Numerar
  • Inlernet - Vouchere on-line