Partenaire Recherche

Baldauf Hungary

9089 Pér, Domb út 21.

Identifiant de Partenaire: HU4184PP01
Remise commerciale: 10%

Téléphone: + 36-96-523447
Fax: + 36-96-523447
Portable: + 36-30-3483224
Kapcsolattartó: Baldaufné Szántó Éva
Date du contrat: 2008. novembre 05.
Site internet: www.baldaufhungary.net
E-mail: info@baldaufhungary.net

Attention, ce Partenaire n'a pas encore renouvelé son contrat avec Inlernet.
Avant d'acheter, renseignez-vous auprès du Partenaire!

Briève description

Ortoped vákummatrac, gyapjú takarók, masszázsfotelok, edénykészlet, talpmasszázsgép, polarizált fényű lámpa

Offre

Cégünk egészségvédő termékek forgalmazásával és gyártásával foglalkozik közel 15 éve. Alvásrendszerekkel melyek legfontosabb része az ortopéd vákummatrac,ami az egészséges pihentető alvás alapja. Ehhez kapcsolódik a természetes 100% bárány gyapjúból készült takarók és antiallergén párnák. Termékeink egyedi méretben készíthetők saját elképzeléseik megvalósíthatók.

Masszázsgépeink a test és a lélek épülésére és egészségünk megőrzésére szolgálnak.
A Siachu masszázsfotelek a gerinc és a hát masszázsát tudjuk végezni. A talpmasszírozó géppel a szervezet öngyógyító készségét indítjuk be és a méregtelenítés folyamatát végezzük a belső szerveken keresztül az idegvégződések stimulációjával. Ártalmak és mellékhatások nélkül. A leghatékonyabb alternatív gyógymód a fényterápia. Polarizált fénnyel gyógyító készülék. A polarizált fénnyel felületi és belső szervi problémákat tudunk gyógyítani. Fájdalmak kezelésére, sebek, hegek, zúzódások gyógyítására, bőrproblémák esetén, belső szervi betegségeknél, allergia jellegű megbetegedések, csontproblémák esetén is áttörő eredményeket lehet elérni a fényterápiás lámpa használatával. A készülékhez tartozó 7 színterápiával a gyógyulási időt befolyásolni tudjuk.A könnyű használatot a készülékhez tartozó állvány biztosítja számunkra. A készülék használatát egyszerűvé és pontossá Dr.Deák Sándor könyve teszi számunkra,melyben minden megtalálható laikusok számára.

Mágnesterápiás lepedő: A mágneses mező hiánya számos betegség előidézője lehet.Aminek pótlására ajánljuk a speciális mágnescsíkokkal ellátott lepedőnket.

Modalités de paiement

  • Espèces
  • Inlernet - bon en ligne