Product Partner Search

Baldauf Hungary

9089 Pér, Domb út 21.

Product Partner ID: HU4184PP01
Commercial Price Discount: 10%

Telephone: + 36-96-523447
Fax: + 36-96-523447
Mobile: + 36-30-3483224
Contact Person: Baldaufné Szántó Éva
Contract Date: 2008. november 05.
Website: www.baldaufhungary.net
E-mail: info@baldaufhungary.net

Please note, this Product Partner has not renewed his contract with Inlernet!
Request all necessary information from the Product Partner before placing an order.

Short Description

Ortoped vákummatrac, gyapjú takarók, masszázsfotelok, edénykészlet, talpmasszázsgép, polarizált fényű lámpa

Offer

Cégünk egészségvédő termékek forgalmazásával és gyártásával foglalkozik közel 15 éve. Alvásrendszerekkel melyek legfontosabb része az ortopéd vákummatrac,ami az egészséges pihentető alvás alapja. Ehhez kapcsolódik a természetes 100% bárány gyapjúból készült takarók és antiallergén párnák. Termékeink egyedi méretben készíthetők saját elképzeléseik megvalósíthatók.

Masszázsgépeink a test és a lélek épülésére és egészségünk megőrzésére szolgálnak.
A Siachu masszázsfotelek a gerinc és a hát masszázsát tudjuk végezni. A talpmasszírozó géppel a szervezet öngyógyító készségét indítjuk be és a méregtelenítés folyamatát végezzük a belső szerveken keresztül az idegvégződések stimulációjával. Ártalmak és mellékhatások nélkül. A leghatékonyabb alternatív gyógymód a fényterápia. Polarizált fénnyel gyógyító készülék. A polarizált fénnyel felületi és belső szervi problémákat tudunk gyógyítani. Fájdalmak kezelésére, sebek, hegek, zúzódások gyógyítására, bőrproblémák esetén, belső szervi betegségeknél, allergia jellegű megbetegedések, csontproblémák esetén is áttörő eredményeket lehet elérni a fényterápiás lámpa használatával. A készülékhez tartozó 7 színterápiával a gyógyulási időt befolyásolni tudjuk.A könnyű használatot a készülékhez tartozó állvány biztosítja számunkra. A készülék használatát egyszerűvé és pontossá Dr.Deák Sándor könyve teszi számunkra,melyben minden megtalálható laikusok számára.

Mágnesterápiás lepedő: A mágneses mező hiánya számos betegség előidézője lehet.Aminek pótlására ajánljuk a speciális mágnescsíkokkal ellátott lepedőnket.

Payment Options

  • Cash
  • Inlernet - Online Voucher